Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Aldrig kysset før

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hvis du ikke har fundet den rigtige endnu kan det jo være ligemeget om du har kysset noget. Det skal nok komme engang hvis du ønsker det<3

  • Anonym pige som kender følelsen, Pige, 13 år

Hej, jeg er godt nok ikke helt i samme situation men noget der minder lidt om. Jeg har godt nok kysset før men aldrig et betydningsfuldt kys og aldrig hvor jeg ikke var fuld. Jeg skal også på efterskolen efter sommerferien og har lidt de samme tanker som dig. Jeg tænker det nok skal komme snart. Og du for sikkert muligheden på efterskolen, om du så vil indrømme det er dit første eller bare lader som om du har gjort det før er helt op til dig. Kysse er noget der kommer lidt af sig selv når man komme i gang så du behøver ikke være nervøs for om du ikke kan finde ud af det. Jeg og de fleste andre drenge ville stadig kysse en pige jeg godt kan lide selvom hun aldrig har gjort det før. Held og lykke med det

  • ..., Dreng, 15 år

Jeg er snart færdig med mit efterskoleophold. Jeg havde nøjagtig de samme tanker som dig da jeg skulle starte for jeg havde INTET prøvet og jeg var megabange for at jeg slet ikke passede ind og var alt for umoden. Men den følelse forsvandt faktisk fra dag 1. Man kommer virklig tæt på ens efterskolekammerater, både piger og drenge og jeg har gennemgået en vild udvikling det her skoleår. Jeg kender mig selv meget bedre nu og jeg er også blevet seksuelt modnet med de erfaringer jeg har gjort på efterskolen. Det føler jeg er virkelig godt for mig da jeg skal starte gym efter ferien og der er det virklig godt at være parat og seksuelt moden. Så jeg tør næsten love dig at din efterskoletid kommer til at betyde ALT for dig. Knus!

  • Line, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat