Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skal jeg slå op?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej dreng

Du bliver nød til at slå op med hende, hvis du er så i tvivl. Du gør det meget tydeligt i dit brev at du simpelt hen har mistet følelser for hende. Og jo længere tid der går, jo svære vil det blive. Det kommer til at være hårdt i starten (også når i har været sammen længe og såden) men bare rolig. Hun skal nok blive glad igen, og finde sig en ny god kæreste. Som kan lide hende ligeså meget som hun kan lide dem. Og sammen for dig. Dit liv er langt og du er kun 17år. Nyd ungdommen og find den rette for dig!

  • Anonym, Pige, 15 år

Hej, dreng

Jeg ved at jeg nok ikke hjælper, men det er jo også dig der vælger,

I for hold til dig vil jeg sige det ville være fint og hun kommer videre vis i ikke clinger skal det altså ikke være tro mig og vis ikke i gøre noget ved det ender i begge heart broken i flere år.

I for hold til hende, hun kommer over det på et tids punkt og der går tid self så det er også der hvor du ikke skal sige noget til hende eller dete hendes ven fordi du ville knusse hendes hjarte<3

Håber det hjalp

  • Anonym, Pige, 13 år

Hej dreng!

Det er da super træls, at du føler sådan.
Her er mit råd til dig!

Det er ikke passende at slå op med en person på grund af deres udseende. Det er vigtigt at huske på, at skønhed er subjektiv, og det er ikke fair at bedømme en persons værdi baseret på deres udseende.

I stedet for at fokusere på hendes udseende, kan du tage tid til at reflektere over, hvad der er vigtigt for dig i et forhold. Er der nogle personlighedstræk, som du ikke kan acceptere? Har I forskellige interesser eller mål i livet, som kan skabe konflikter i jeres forhold? Det er vigtigt at tænke over disse faktorer, før du tager en beslutning om at fortsætte eller afslutte forholdet.

Hvis du har besluttet dig for at afslutte forholdet, er det vigtigt at gøre det på en respektfuld og ansvarlig måde. Du kan være ærlig om dine følelser, men undgå at nedgøre eller såre din kæreste. Det er også vigtigt at give hende en grund til bruddet, der er mere konstruktiv end hendes udseende, så hun kan forstå og lære af situationen.

Hvis du alligevel føler, at du vil kæmpe for forholdet, er det vigtigt at fokusere på de positive aspekter af jeres forhold og arbejde på at overvinde eventuelle udfordringer. Det er også vigtigt at huske på, at et sundt og lykkeligt forhold er baseret på mere end udseende – det handler om tillid, respekt, kommunikation og støtte.

Så i stedet for at slå op med din kæreste på grund af hendes udseende, bør du tænke over, hvad der er vigtigt for dig i et forhold og arbejde på at skabe et sundt og lykkeligt forhold baseret på gensidig respekt og tillid. Tror også din alder spiller en stor rolle, fordi du måske kan lade dig friste af andre.

Håber det hjalp!

  • Julie, Pige, 21 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat