Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Tror mit Crush er bange for mig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 13 år.

Jeg kan forstå at du har et crush på en fra din årgang. I har valgfag sammen. Din ven sagde det højt, da han var 3 meter væk fra dig. Du har forsøgt at tage et billede af ham. Og derefter er han begyndt at gå en anden vej hen til hans klasse.

Jeg tænker lidt at du måske skal snakke med din ven om at man ikke siger sådan noget højt medmindre begge parter er med på det. Du skriver nemlig ikke om du vil have det eller ej.

Du skriver også du har taget et billede af ham, jeg bliver lidt nysgerrig på hvad du mon skulle bruge billedet til. Jeg kan egentlig godt lidt følge ham hvis det var ubehageligt. Forstil dig at en person bare lige pludselig ud af det blå tager billeder af dig, jeg tror også du vil føle dig utilpas med det.

Jeg tænker du skal give ham lidt tid. Og så I mellemtiden tænke over hvordan du mon bedst muligt snakker med ham om det. Jeg tænker det vil være en god idé at snakke med ham om det. Måske send en besked.

God påske
Hilsen pige 15 år

  • Pige 15år, Pige, 15 år

Hej pige på 13 år, kender det godt har selv et crush på en og var lidt stalker agtig men tænker du ska holde en pause for ham og giv ham lidt tid eller du ka snakke med ham om dine følelser, jeg forstår også ham hvorfor han bliver lidt skræmt, men det hjalp mig med at holde lidt lav profil, men jeg har fortrudt at jeg aldrig snakkede med ham om det

Håber det bare ku hjælpe lidt, håber du finder ud af det med ham

Hilsen pige på 15 år

  • Anonym pige, Pige, 15 år

Hey søde,
Hvis jeg var dig ville jeg måske tage en pause fra at tage billeder/snaps af ham og prøve at lade ham være i noget tid. For hvis du derimod fortsætter med at være lidt “stalker agtig” (hvilket jeg udmærket godt kender til selv) Så er der en rimelig god chance for at han ikke vil ses med dig, og bare synes du er underlig. Derfor tror jeg det kan være smart hvis du ikke snakker til ham i noget tid/virker fuldstændig ligeglad med ham, og måske i virkligheden lade som om han ikke eksistere. Og så efter du har “ignoreret” ham i noget tid så kan du måske prøve at føre en almindelig samtale med ham og ligesom tage den derfra.
Husk små skridt af gangen, og ikke virke for “obssesed”
Håber beskeden kunne bruges.
Held og lykke med dit crush
Hilsen pige på 15

  • Pige, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat