Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ville det være forkert at vælge ham fra?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Synes det ville være en helt vildt dårlig ide bare, at stoppe kontakten til din far! Jeg har intet forhold til min far, og har ikke haft det i omkring 6 år. Jeg vil gøre alt for at få den kontakt tilbage! Du skal være taknemmelig for at din far ikke har valgt dig fra, og derfor synes jeg heller ikke du skal vælge ham fra. Med hensyn til at han har aflyst nogle aftaler, så skal du jo tænke på at han arbejder for at kunne gøre dig glad ved at give dig ting og sager! Det er en god far. Håber du forstår.

  • bms, 15 år

Jeg er enig i at du ikke bør vælge din far fra. Han er en vigtig person i dit liv og bør naturligvis være en del af det. Med det sagt synes jeg heller ikke det er i orden at han bliver ved med at aflyse aftaler. At være en far handler ikke kun om at sende penge til sine døtre engang imellem, men om at være en del af deres liv og være der for dem. Den del lyder det lidt som om han har glemt.
Min far var også slem til altid at vælge arbejde frem for mig og min lillebror engang. Vi fandt senere ud af at han slet ikke lagde mærke til det og troede vi var okay med det! Så hvis jeg var dig ville jeg sige at det betyder rigtig meget at i er sammen og at du bliver ked af det når han aflyser.
Og hvis det ikke virker må du enten få din mor til at snakke med ham om det, eller på en anden måde få ham til at indse at han ikke kan være bekendt at aflyse aftaler med hans børn gang på gang. Du ved selv bedst hvad der virker.

Uanset hvad skal han forstå at det ikke er okay at blive ved med at aflyse. Han skal prioritere sine børn over arbejde! Husk det.

  • Celina, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat