Brev

Mine forældre stoler ikke på mig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg tænker, at når du nu så fint beskriver, at du har prøvet at snakke med dine forældre om det uden virkning, skal du prøve at gå lidt vidre. Kunne det tænkes, at du kunne snakke med din lærer om det? En skolesundhedsplejerske? Skolepsykolog? De har alle tavshedspligt, men samtidig kan du snakke med det om, hvordan du har det og at du måske føler, at du får for lidt frihed. Det ér dit liv, du skal ud på livets vej, du skal lave fejl osv. Hvis du aldrig laver fejl, gør noget forkert eller prøver noget nyt er det også rigtig svært at udvikle sig så jeg synes bestemt det er noget, der skal gøres noget ved.
Held og lykke med det hele – håber det bliver bedre:)

  • i´ll help u, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat