Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

min mor siger dumme ting.

hej børn hjælper børn.

jeg skulle til og starte til fod bold men min mor syntes ikke men så snakkede jeg med min far og min mor og far blev enige om at jeg skulle gå til lige det som jeg ville.

 

men lige dan jeg var begyndt sagde min mor til mig er du sikke på at du ville gå til fodbold du skal lige tinke på at du bliver jo aldrig lige så god som de andre og du er jo den dårligste.

 

og hun skilte mig også ud og syntes at jeg spillede min kamp forkert men jeg vidste ikke vad jeg skulle gøre så min træner forklarede mig hvad jeg skulle gøre og så gjorde jeg hvad min træner sagde og han sagde at jeg gjorde det godt og min mor sagde at jeg skulle gøre det stik modsatte af min træner og så går det over mig.

 

mit søgsmål er hvad skal jeg gøre.

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Du kunne se filmen: Bend it like Beckham

  • rådgiverne, rådgiver, 16 år

Du skal ikke lytte til hvad din mor siger (I den her situration) og lave hvad du syntes der er sjovt. Du kan også prøve at fortælle hende at du blive ked af det når hun siger de ting hun siger.

  • Anon, 15 år

Hej,
Det lyder til at det din mor har sagt er nogle rigtig dumme ting. Hun bør ikke sige til dig at du ikke kan finde ud af fodbold eller at du er den dårligste. Jeg synes det er godt du er startet, på trods af at hun ikke syntes du burde. Du burde lytte til hvad din træner beder dig om, da hun/han nok har mere styr på fodbold, end din mor har. Derudover vil jeg råde dig til at snakke med en voksen om de kommentarer din mor siger til dig. For jeg er helt sikker på at du ikke er den dårligste til fodbold og at du er en viljestærk pige! Jeg håber ikke at du tager hendes hårde ord til dig, for sommetider kan voksne godt sige noget tarveligt, som de ikke mener. Held og lykke.

  • Den erfarne, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat