Brev

min mor siger dumme ting.

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej,
Det lyder til at det din mor har sagt er nogle rigtig dumme ting. Hun bør ikke sige til dig at du ikke kan finde ud af fodbold eller at du er den dårligste. Jeg synes det er godt du er startet, på trods af at hun ikke syntes du burde. Du burde lytte til hvad din træner beder dig om, da hun/han nok har mere styr på fodbold, end din mor har. Derudover vil jeg råde dig til at snakke med en voksen om de kommentarer din mor siger til dig. For jeg er helt sikker på at du ikke er den dårligste til fodbold og at du er en viljestærk pige! Jeg håber ikke at du tager hendes hårde ord til dig, for sommetider kan voksne godt sige noget tarveligt, som de ikke mener. Held og lykke.

  • Den erfarne, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat