Brev

Filter i skolen ked af der der hjemme

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Tusind tak for rådet. Det vil jeg prøve❤️❤️

  • Pigen på 13, Pige, 16 år

Synes det lyder helt vildt ubehageligt at du ikke kom med nogen fra din gamle klasse! Altså hvis jeg var dig ville jeg hvis muligt skifte til fx team x. Men hvis det ikke er muligt, så synes jeg bare du skal se positivt på det: ingen kender dig rigtigt, og du kan være lige den du har lyst til. Er sikker på at når tiden går så bliver su bedre og bedre venner med de piger. Og din mor er jo proffesionel så tror altså godt hun kan se at du virker ked af det, og tror kun hun bliver glad hvis du fortæller hende om det💕 husk at der ikke er så mange år tilbage, hold ud💕 og held og lykke.

  • Hjælperen, Pige, 13 år

Tusind tak💕 ja det har du vist ret i, faktisk i alt du siger❤️

  • Pigen med problemet❤️, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Ensomhed Andre der hjælper

Anonym rådgivning i din kommune

Alle kommuner tilbyder åben, anonym rådgivning for børn og unge.
Læs mere

Headspace

Du kan både ringe og skrive til Headspace, og de har også afdelinger i hele landet, hvor du kan komme ind og tale med en rådgiver.

Læs mere

Studenterrådgivningen

Gratis rådgivning til studerende på de videregående uddannelser, der oplever psykiske eller sociale problemer. F.eks. stress, eksamensangst, depression, ensomhed mm.

Læs mere
Chat
Chat