Brev

Nøgen billeder

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej søde! Jeg har selv været der. Så kun med undertøj. Og jeg forstår dig 100%! Det hele virker spænende, anderledes og frisk i sekundet du gør det. Men du ved det også selv, som du skriver ‘jeg ved godt det er forkert’ men sket er sket. Jeg synes i første omgang skal du finde ud af om de ligger tydeligt på nettet. Alså søge på dit rigtige navn, snapnavn, eller bruger navet i det spil du mødte ham. Bare for at være sikker. Du behøver ikke at fortælle det til dine forældre, hvis ikke du har lyst til det. Dog hvis det bliver noget der går dig på, er det oplagt at du går til dem! Jeg synes personligt ikke du skal skrive med ham mere, som mange af de andre også skriver. Da han ikke er det værd, hvis han udnytter dig til at sende billeder. Jeg vil mene at ens krop er privat, og derfor at man kun viser ham sådan nogle ting hvis i har sex. Lige meget hvor meget du stoler på den person der får din snap, betyder ikke, at billederne ikke stadig kan ligge på nettet. I det man klikker på send, på et socialt medie, bliver billederne på nettet. Det er ikke for at skramme dig, men for at fortælle dig, at der også kan være konsekvenser. Jeg håber du finder ud af det, og jeg hjalp dig lidt. Kh

  • Hendedenhemmelige, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

sociale medier

Sociale medier fylder meget i vores hverdag. Det er her hvor vi chatter, ringer, sender billeder og liker hinandens ting.

Er der noget, der gør dig usikker eller bekymret? Går du meget op i likes? Eller er dine private billeder blevet delt?

Prøv guiden her på siden og få hjælp trin for trin. Du kan også få gode råd, læse andre børns breve, prøve afstemningen eller se film om billeddeling.

Trin for trin hjælp
Har du været udsat for ulovlig billeddeling? Få hjælp her, hvis nogen har delt et billede eller en video af dig.

Er dine private billeder blevet delt?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat