Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan kan man få en kæreste?!

Hej, jeg er en dreng som er 13 år.

 

Jeg har haft spurgte en pige om hun kan li mig, men hun svarer mig ikke og hun har blokeret mig.

 

Så er kommet videre men jeg er blevet lun på en ny pige og er bange for at sige at jeg kan li hende på grund af at jeg er bange for det samme sker igen.

 

Hvad skal jeg gøre?

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Jeg ville bare sige at du skal snakke med den pige og se hvad der sker. Det kan være skræmmende at få afvide at en person kan lide en hvis man ikke føler det samme fordi man er bange for at det vil blive akavet senere hen, så jeg vil råde dig til at være sammen med hende og evt flirte en lille smule. Hvis så hun begynder at vise tegn på at føle det samme kan du så fortælle hende det. (Husk ikke hele tiden at ville være ved siden af hende og skrive med hende 24/7 da det kan være irreterende.)

  • Menneske, 13 år

Hej dreng på 13 år. Jeg er selv en pige på 13 år som elsker at læse andres problemer og kan være med til at løse dem. Det lyder som en sød pige. Har du måske en idé om hun også kan lide dig? Og er der kemi?. Jeg synes det er mega sejt at du skrev til den anden pige. Hun var nok ikke klar til at være i et forhold, men hvis du kan lide en ny pige synes jeg du skal gribe chancen og måske får du en sød kæreste. Hvis det nu bliver et nej, er det hendes tab. Bare husk at i et forhold er man loyal over for hinanden, og i skal kunne stole på hinanden. Og det lyder som om at du er parat til en sød kæreste. Så bare vær’ helt afslappet, spørg hende og tag det som det kommer er mit råd.

  • Millemus2004, 13 år

Hey,
Jeg forstår godt at du gerne vil have en kæreste, det har alle.. Selv mig som også er en dreng på din alder.
Den pige du tidligere har været forelsket i må ikke have været ret rar siden at hun blokerede dig efter at du fortalte hende hvordan du havde det.

Det er op til dig at tænke om hun var det værd, men godt at du er kommet videre! 🙂

Jeg har selv prøvet begge dele, men jeg fandt også senere ud af at det var fordi at jeg var desperat efter en kæreste.

Jeg prøvede at have et crush for omkring 1 måned siden, og det endte med et kys. Det jeg gjorde var at tit skrive hvordan hun havde det, og jeg ville også snakke med hende om noget HUN interesserer sig for. Det var bare det jeg gjorde, og så var der en gnist! 🙂

Du må have en god dag, og håber at det hjalp! ????

  • ManLikeAbdi, Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat