Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

hjemve

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejjj 🙂 Jeg har lidt af angst nærmest hele mit liv men har fået det kæmpet ned nu! Hvis du gerne selv vil løse det skal du bare tænke på at du altid har kontakt til andre personer eller dem der hjemme, og at der altid er en nåde at komme hjem på 🙂 Hvis du ikke selv kan finde en måde at have det mindset ville jeg sige at du burde fortælle det til dine forældre fordi der er super meget hjælp at hente i det! Foreksempel fik jeg noget expert hjælp hvor de gav mig nogle metoder til at modkæmpe angsten for forskelige ting 🙂 Ellers hvis det lyder lidt for voldsomt kan dine forældre helt sikkert finde på noget hvis du får dem til, at tage det alvorligt nok 🙂 Mvh. dreng på 13

  • Hej :), Dreng, 13 år

Kære pige på 12
Da jeg gik i 4 klasse skulle vi også på lejrtur, jeg var så bange, havde angst for det, gik og tænkte på lejrturen et år før.. Jeg synes helt klart du skal sige det til dine forældre der er så meget hjælp du kan hente hos dem! Tro mig! Eller så kan du jo også tale med nogen af dine venner som har det på samme måde, eller sige det til din lære, også kan i komme frem til noget, fx at jeg kunne ringe hjem til mine forældre og sige godnat, måske kan du også gøre det::) men mørk lige selv efter::)
Og jeg er sikker på at dine forældre vil hente dig lige meget hvor du er henne!!

Jeg gik også til noget som hed cool-kids det er et sted hvor du kan møde andre børn som også er bange/angst også lære du så hvordan man kan få det bedre, og det bedste er nok at man tit også hygger sig, jeg fik også slik i en pausen, og spillede spil der kan du lære så meget! Det hjalp mega meget for mig.. Jeg aftalte også med mine forældre at hvis jeg klaret det så kunne jeg få noget jeg godt kunne lide, måske kan du også gøre det?
DU KAN GODT, DU ER SÅ SEJ, jeg tror på dig!!!❤️❤️❤️
Held og Lykke
Mvh mig

  • Den hjælpsomme pige, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat