Brev

Angst):

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej
wow jeg har det virkelig på samme måde som dig.
jeg er også bange for det med kast op. det er bare MEGA irriterende. Men det hjælper mig at høre du har det på sammen måde.

  • ****, Pige, 12 år

Hejsa
Jeg har ikke selv angst, men når jeg hører om folk der har det lyder det super ubehageligt. Hvis du gerne vil se noget om en der har angst for opkast mener jeg at DR har lavet en dokumentar der hedder fanget af angst og det er så det afsnit med en der hedder Caroline. Jeg ved ikke om det ville jeg hjælpe at se men måske ville du få en følelse af at du ikke var alene. Håber det hjælper lidt ❤️❤️

  • ❤️, Pige, 14 år

Måske begynd at syng indeni dig selv. Du kunne jo også klippe nogen citater og billeder (af familie/Ariana Grande) ud og så have dem i din taske/lomme/penalhus, og så kigge på dem når du bliver utryg og husk på at der er intet at være bange for og at de er der for dig. Har aldrig været diagnoseret med angst eller noget, men da jeg var mindre var jeg tit meget utryg og det hjalp at have en lille dims i hånden og så vare røre ved den.

  • Det skal nok gå!, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige eller hvis frygten styrer, den måde man er på, og hvordan man har det, så er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogen oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

slap af og find ro vejrtrækningsøvelse

Video: gode råd om angst

Hvad er angst egenligt? Og hvordan påvirker følelsen os?

Se video’en på vores YouTube-kanal og vælg det råd, der passer til dig.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat