Brev

“Hygge” druk

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa✨
Jeg tror det bedste du kan gøre hvis du vil med igen er kun fx at drikke 3 genstande. Og sige sige nej hvis folk spørg dig om du vil havde mere. Eller så bare sige nej for så ender det ikke med at du gør noget mærkeligt eller noget du måske kommer til at fortryde.
Håber det gav mening ✨😁

  • En pige som ville hjælpe alle hun kan💕, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Flere gode råd til unge Om alkohol

Når man er ung, kan det være, at man begynder at interessere sig for fester. Eller måske at ens venner, er begyndt at feste – og måske er nogen også begyndt at drikke øl og drinks til festerne?

Har du tanker som: Jeg føler, jeg skal drikke, for at være en del af fællesskabet. Det er som om, der er et gruppepres til festerne. Hvordan siger jeg fra? Jeg vil gerne prøve at drikke, men hvordan taler jeg med mine forældre om det? Jeg tror jeg har et alkoholproblem, hvordan får jeg hjælp til at komme ud af min afhængighed? Hvad kan der ske, hvis jeg drikke for meget? Min ven bliver altid for fuld, hvordan kan jeg hjælpe?

Tjek siden ud og find svar på dine spørgsmål. Du kan tage en quiz og finde ud af, om du kender til myterne om alkohol. Du kan også læse gode råd til, hvordan du drikker alkohol på en sikker måde eller du kan læse andre børns dilemmaer og se BørneTelefonen svar.

Alkohol og stoffer Andre der hjælper

Netstof

På netstof.dk kan du få information og rådgivning om alkohol, hash og andre stoffer.

Læs mere

Alkolinjen

Til dig, der drikker for meget eller har en mor eller far, der drikker for meget.
Læs mere

KABS

Gratis og anonym misbrugsbehandling til dig, der har et misbrug af hash og feststoffer.

Læs mere
Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat