Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

onanere

Hej

jeg er 10år

og jeg onanerer når jeg er i bad

er det normalt?

PS det er godt at I er til.

Pige, 10 år
Svar fra

Børnetelefonen

Kære den 10-årige
Tak for dit brev om onani, det er rigtig fint at du spørger. Det er nemlig fuldstændig normalt at onanere i badet, så det håber jeg ikke, at du bekymrer dig om længere.
Også tak for rosen. Vi er meget glade for alle jeres breve og gode spørgsmål, og håber I kan bruge vores svar, både dem vi giver jer direkte og måske kan i også bruge nogle af de andre spørgsmål og svar der ligger her på hjemmesiden.
Med venlig hilsen BørneTelefonen

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat