Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

min p*k for stor

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dreng på 16 år

Jeg kan godt forstå, at det kan føles frustrerende, hvis det ikke lige fungerer, når man skal have sex med sin kæreste.

Ud fra dit brev forstår jeg det som om, at det var første gang, I forsøgte at have sex med hinanden. Derfor tænker jeg, at det er ret normalt, at det virker som om, at der ikke var plads.

Selvom kvindens skede kan føles stram eller snæver, så er den faktisk meget elastisk. Når det føles som om, der ikke er plads, kan det handle om, at man går for hurtigt igang med samlejet. Det vil gøre, at pigen ikke er våd eller afslappet nok i skeden, og så "glider" det ikke så nemt, som det er meningen. Det kan altså også skyldes, at pigen spænder i musklerne i omkring bækkenbundet, hvis hun ikke slapper nok af i situationen. Hvis musklerne er spændte, vil der være mindre plads i skeden.

Jeg kan godt forstå, at det kan føles lidt akavet og svært at komme videre fra. Men det er en rigtig god idé, at I snakker om det og finder en løsning næste gang, I vil have sex.
I kan fx overveje, om I skal bruge glidecreme næste gang. Det kan være en god idé, hvis pigen ikke oplever at blive våd nok. Men et godt og dejligt forspil er absolut også rigtig godt. Det kan virkelig gøre en stor forskel for, hvor tændt og afslappet man er.

Jeg tænker, at det vil være en idé at læse mere  om sex og hvad, der er godt at gøre. De fleste oplever nemlig nogle af de sammen ting, som I har. Måske kan I sammen læse om mere på http://www.sexlinien.dk/emneside-seksuelle-lyster/foerste-gang.aspx  Det plejer at være godt, at man læser og får talt sammen. Det ved jeg har været en god hjælp til at slippe det, at det kan føles akavet at tale om. Måske er det også noget for jer.

Kærlig hilsen

BørneTelefonen

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat