Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

omg.. Jeg hader mit liv

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære du

Tak for dit brev, hvor du beskriver dit liv. Når jeg læser dit brev, så kan jeg rigtig godt forstå, at du er ked af det. Der er sket rigtig mange ting i dit liv, som kan gøre dig ked af det.

Sådan er det nogle gange i livet, så sker der rigtig mange dårlige ting i ens liv. Men, som jeg læser dit brev, så er du stoppet med, at stjæle og ryge og det synes jeg, er rigtig godt. Tillykke med det, det er stærkt gået og det viser mig, at du har viljestyrke.

Jeg synes også, det er super godt, at du er stoppet med at komme hos de voksne, som udnyttede dig seksuelt. Heldigvis, som du selv skriver det, så har du forstået, at de voksne, der boede der, udnyttede din ensomhed og måske også, at du var usikker og forvirret? Rigtig godt, at du havde styrken til at sige fra, sige nej.

Men du savner et sted at gå hen, når du har det skidt, skriver du. Jeg tænker, om der er en fritidsklub, der hvor du går i skole? Det kunne måske så være det sted, du kunne gå hen?

Til sidst får jeg lyst til at spørge dig, om der er noget du er interesseret i? Altså om der er noget, du måske kunne have lyst til at starte på..? Det kan være alt fra sport til musik eller måske noget kreativt? Det er nemlig også en måde, du kan bruge til at finde et sted, du kunne gå hen. Et sted hvor du kunne føle dig velkommen og hvor du også kunne finde nye venner. Måske det er noget, du har lyst til at tænke videre over?

Mange steder - både i store og små byer - er der klubber og aktiviteter for børn og unge. Det kan måske være, der er en filmklub på biblioteket, en pigeklub i medborgerhuset, en computercafe eller noget i den stil. Hvis du ringer til BørneTelefonen på 116 111 og fortæller, hvor du bor (du behøver ikke fortælle hvem du er), så kan rådgiveren hjælpe dig med at finde ud af, hvad der er af tilbud i nærheden af dig. Kunne du have lyst til at prøve det?

De allerbedste hilsner BørneBrevkassen

Andre der Hjælper

Der findes også andre steder, hvor du kan få rådgivning og hjælp.

Måske har du brug for at tale med en ekspert, der ved rigtig meget om lige præcis dét, du tumler med.

Fandt du ikke den hjælp, du søgte efter? Her er en liste over andre, der også har rådgivning for børn og unge.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat