Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

What to do?!

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 15 år.

Det lyder som om, du er ret skudt i den her fyr. Desværre er der ikke nogen opskrift på, hvordan man får andre til at kunne lide én. Det handler om hvordan man har det med hinanden.

Jeg giver dig ret i, at dine chancer bliver større hvis han ved, at du er interesseret. Selvom der er ferie nu, så har du måske alligevel mulighed for at se ham? Hvis ikke, tænker jeg, at du måske kan skrive til ham over nettet eller sms. Du behøver ikke at fortælle ham, hvordan du har det – men måske nærmere bare skrive som venner i begyndelsen. Det kan være, at du spørger til hans ferieplaner eller om han har lyst til at ses - eventuelt sammen med nogle af jeres fælles kammerater.

Selv om det kan være meget grænseoverskridende at tale med nogen, man ikke kender så godt, så kan det være en hjælp at man har skrevet sammen inden. Så er man ikke helt fremmed mere. Måske er det en måde, hvor du kan finde ro og blive klar til at mødes med ham, hvis han er interreseret?

Som jeg læser dit brev, har du tidligere haft en kæreste og jeg tænker at du skal huske på hvad det var, du kunne der, der gjorde at I begyndte at være sammen?

Jeg ønsker dig held og lykke med kærligheden

BørneTelefonen

 

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat