Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Lide den samme

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 12 år

Mange tak for dit brev herind til BørneTelefonen. Ja, det med at man syntes en dreng er sød, bringer en del følelser med sig, både de dejlige og de ikke så rare, som jalousi.

Jeg kan godt forstå du gerne vil være den han griner med.

Jalousi er en meget stærk følelse, og når du ikke har mærket den før. Når man er jaloux digter man ofte en historie inde i hovedet, om hvem drengen bedst kan lide, og selvom drengen måske bare har det normalt sjovt med en klassekammerat. Måske kan du lave en aftale med dig selv, at næste gang du mærker følelsen af jalousi, at du siger til dig selv, at jalousien kun foregår inde i dit hoved.

Måske har du lyst til at tænke lidt over, hvad du gerne vil at snakke med drengen om, hvis I pludselig var alene sammen? Det kan være lidt skræmmende at tænke på, men måske er det en måde at lære ham at kende på, og han kan lære dig at kende, hvad tænker du om det?

Måske har du lyst til at spørge ham om noget fra hans liv, om hans familie eller hvis du kender til hans andre aktiviteter. Så I kan lære hinanden bedre at kende.

 

Kærlig hilsen

BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat