Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket…

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige
Tak for dit brev. Vi får mange breve hver uge, og vi prøver at svare så mange som muligt, men samtidig vil vi også gerne sørge for, at svarene er personlige og brugbare, så derfor er der desværre også nogle, som ikke får svar. Men godt du har skrevet igen.
Når jeg læser om de to søde drenge, du beskriver, så tænker jeg at der er mange tegn på, at både A og B kan li' dig. Måske har du også selv den fornemmelse, for jeg kan se, at du har lagt mærke til mange små tegn i deres måde at være på overfor dig. Jeg bliver da selv helt glad, når jeg læser dine beskrivelser - og jeg tænker, at du er heldig at have to så søde drenge, som virker interesserede i dig.
Du får meget levende beskrevet de to drenge, men det er jo alligevel dig, der kender dem bedst, så det er svært for mig at sige, hvem der mon er størst chance hos - hvis det er det, du gerne vil have lidt hjælp til..? Altså, A lægger rigtig meget mærke til dig (så meget at en fra klassen har spurgt om I er kærester), og du føler dig tryg sammen med ham. B virker måske lidt mere reserveret, men han gør også noget helt særligt ved dig, når han driller dig på sin søde måde, så du bliver genert.
Jeg tænker som sagt, at begge drenge virker interesserede i dig (heldige dig), og at det næste skridt måske kunne være at tænke over, om du gerne vil være kærester med en af dem - og måske prøve at kaste dig ud i at spørge en af dem..?
Jeg håber, det hjalp lidt? Ellers kan du også prøve at ringe til BørneTelefonen på 116 111 og fortælle en af de søde rådgivere om de to drenge - nogle gange kan det hjælpe at få fortalt om det, for så kan tankerne pludselig falde på plads i hovedet.
Held og lykke fra BørneBrevkassen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat