Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min far er utro?

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære 13 årige.

Tak for dit brev. Det er godt, at du skriver, for det har da ikke været rart at se Tinder på din fars Ipad.

Jeg synes helt bestemt, at du skal fortælle din far, hvad du så på hans Ipad. Ud fra din beskrivelse, kan det nemlig sagtens være, at det er en reklame der er "poppet" op på hans Ipad, som han ikke har lukket. Så måske bruger han slet ikke Tinder. Den bedste måde, at finde ud af det på og komme af med bekymringerne, er ved at spørge ham. Du kan fortælle ham, at det gjorde dig rigtig ked af det og bange at se det.

Det er ikke lige til at vide, hvad din far kommer til at svare, men der er i hvert fald en mulighed for, at det var ganske uskyldigt. Og det kan han få lov til at forklare dig, hvis det er tilfældet. Hvis han har brugt Tinder, så er det stadig vigtigt, at han ved, hvad du går og tænker. Så har han muligheden for, at tage "voksen-ansvar" for det og trøste dig. Det er i hvert fald ikke noget, som du skal gå med alene. Hvis du ikke får snakket med ham, så kan du kun gå rundt og gætte. Og så vil beskymringen og ked det hed-en, måske bare fortsætte og blive større.

Jeg kan godt forstå, at det kan være svært at skulle sige sådan noget til sin far. Men jeg synes, at du skal gøre et forsøg. Hvis det er alt for svært at skulle gøre det ansigt til ansigt, så kan du jo vise ham det brev som du har skrevet til mig?

Jeg håber, at du får en god snak med din far.

Mange hilsner fra

BørneTelefonen.

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat