Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Vendinder og dans

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Hej pige på 12 år.

Det lyder som en god idé at du er startet til disco dans. Jeg synes at det er super sejt af dig, at du melder dig til det for at finde nogle gode veninder. Jeg tænker at bare fordi du ikke kan komme helt ned i split og spagat, betyder det ikke at de andre synes du er dårlig til disco.Du er jo lige startet! Det er jo okay at man ikke kan det hele, når man lige er startet. Det er jo også derfor at man går til noget - nemlig for at blive god til det.

Er der nogle af dem der har sagt noget om at de synes du er dårlig? Nej vel! Måske kigger de for at se om det lykkes for dig, fordi de håber at du også kan.

Du skriver at du synes at det er mega sjovt. Så derfor synes jeg, at du skal fortsætte med det! Du har også ret til at gå på holdet. Og øvelse gør mester

I stedet for at fokusere på at få veninder, ved at være god til noget. Så prøv i stedet at være dig selv. Tænk på at der nok skal komme venskaber og prøv f.eks. at tale med nogle af de andre på holdet. 

Er der en af pigerne som du synes er sød? Så kunne du starte med at tale med hende? Måske kunne du tale om noget der interesserer dig? Eller noget som du synes er sjovt. Eller du kan spørge hvordan de andre er blevet så gode til spagat. Det kan være at de har gode idéer til hvordan de lærte at gå i spagat og split.  Måske kan du lære noget af dem?

Held og lykke med at få nogle gode veninder!

Kærlig hilsen

BørneTelefonen

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat