Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

ved ik hvad jeg har gjort

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hvis du engang møder ham ansigt til ansigt kan du spørge hvorfor, men hvis han ignorer dig igen skal du bare glemme ham. Hvis han så nogensinde vil snakke sammen med dig igen (Hvilket nok sker indenfor få uger) må han selv komme hen og snakke med dig. Man skal ikke lade folk behandle en som de har lyst, så hvis du mener du intet har gjort forkert, er det deres problem. Dog hvis man har gjort noget, så skal man gøre som du så rigtig har gjort, og spørge hvad man har gjort hvis man er i tvivl. Hvis de så ignorer en som han gør, har du jo gjort dit og så skal du bare lade den ligge. Sådan nogle folk er ikke værd at spilde tiden på. Ved godt han har en kæreste der muligvis har givet ordre på at han skal ignorere dig, men det er ikke i orden af ham bare at gå væk fra dig som ven uden at fortælle hvorfor – om så det er en dårlig grund han har til at gå væk fra dig.
Det jeg nok helst vil have du skal tage med fra brevet her er at folk skal behandle dig med respekt og ikke bare gør hvad der passer dem overfor dig. Det kan du gøre ved at slå en streg i sandet og vise hvor dine grænser ligger.
Håber du kunne bruge mit lange brev til noget. Held og lykke.

  • Anonym, Dreng, 18 år

jeg syntes , ikke du skal bruge mere tid på ,dem begge to. han er rigtig respektfuld at kalde dig kælling og at hun bliver jaloux er også et dårligt træk hos en veninde. men , hvis du støder ind i personen, syntes jeg du skal spørge “må jeg lige snakke med dig under 4 øjne?”. så spørger du “hvad gik der galt?”. og hvis de ikke,kan komme over det , så stil dig spørgsmålet: er det så en rigtig ven?.

håber det kan hjælpe lidt.

  • en pige som gerne vil hjælpe, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat