Brev

LGBTQ+

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du siger at du ikke bare kan stoppe med at snakke med dem. Jo du kan. Der er intet andet at gøre end at lade være med at interagere med dem. Hvis de snakker til dig, så svar dem høfligt, men ellers prøv at undgå dem. Det skal ikke gå ud over dig og dine andre venskaber, at du ikke snakker med dem, men prøv så vidt som muligt at gøre det. Men du skal virkelig vide, at de ikke fortjener dig som ven hvis ikke de bryder sig om hvem du er.

  • Anonym, Pige, 18 år

Davsen:)

Jeg kan selv relatere, det virkeligt hårdt at indse at nogle man virkeligt har holdt af ikke lige forstår det med LGBTQ+ og så videre. Og at de faktiske er homofobiske/transfob.

Mit bedste råd det er stille og roligt “svøm” væk fra dem. Det er virkeligt usundt at være i et venskab hvis de ikke kan respektere dig for den du er. Selvfølgeligt skal du ikke vende ryggen til dem ved den første dag, men begynd at snakke med andre? husk stadig at være høflig, da man ikke får noget ud af at være negativ.

Håber det kan hjælpe dig lidt:)

  • F, Pige, 16 år

hej girl

jeg ved godt at det kan være supper svært men det er desværre blevet lidt af en trend at være homophobisk for nogen går det over for nogen gør det ikke

hvis jeg var dig ville jeg tage lidt afstand til dem mens du lige tester vandene lidt og ser om det driver over (det krydser vi fingre for)

alt kærlighed in lokale bisexuelle babes😘

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat