Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

sove med veninde

Jeg har fået en ret ny veninde

og vi har aftalt vi snart vil prøve at sove sammen.

Jeg har faktisk aldrig haft en tæt veninde

jeg har sovet med så er lidt usikker på det.

Sover man i samme seng eller hver for sig

og hvad har man enlig på?

Hvad laver man ellers hvis man skal sove med nogen?

Har i nogen tips?

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 13 år
et tip du kan gjorde med din ny veninde er sp eller k det er meget sjovt med hvis du ikke vil lege det så kan i måske lave tik tok eller bare videre med din veninde. Nå med når i skal sove kan i bare sakker sammen og så skal i jo bare sove og så skal i op og har det sjovt igen.

håber det kan hjælp pige på 13 år

KH pige på 13 år

  • milla, Pige, 13 år

Hej når man sover hos hindanen så så er der ikke rigtig nogen regler jeg vil nu sige at man nok skal have noget pyjamas på især vis du ikke har kendt hende i så lang tid det med sengen det kommer an på hvad for en seng hun har det kan være hun har en mikroskopisk vid hun har det så kan det være du kan ligge på en madras på gulvet hvis men du kan se hvad hun siger og til ting man kan lave nu leger du jo nok ikke så meget mere men jeg ved det ikke vis i leger så kan i jo finde nogen sjove lege vis du føler du er lidt fir stor gil at lege då kan man se en film tale eller spille nogen bræt spil eller kort spil håber det var en hjælp mvh miggg

  • Anonym, Pige, 16 år

Hej. Du kan spørge om du skal have en madresse med og hvis ja så tager du bara den med og din dyne og hvad du nu ville have med😊 hvis ik så spørger hvad så og så skal i nok finde ud af det👍 du kan bara have dit jormale tøj på og så tage nået nattøj med og tag det på når i skal sove❤️ bara hyg dig

  • Anonym

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat