Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Rumpebilleder

I min venindegruppe er vi begyndt at sende rumpebilleder (altså barrøvsbilleder) til hinanden.

Jeg synes jo det er lidt sjovt og frækt og også en god tillidserklæring.

Men man hører jo også så meget om det der med at sende billeder.

Tænker I det er dumt eller er det cool nok?

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

det er dumt men i steden for at være taberen der melder sig ud så snak med dem om det fordi alle kan sende dem vidre

  • Anonym, Pige, 17 år

Har også engang modtaget barrøvsbillede af en veninde. Det var superfrækt og godt at gnubbe til men valgte altså ikke at sende et tilbage. Det er for risky business hvis man nu blir uvenner eller noget.

  • No name girl, Pige, 14 år

Hej pige på 15 år.
Jeg synes at i skal prøve at overveje at hvad nu hvis der fx var en af jer der ved et uheld kom til at dele billederne med andre folk. Måske kommer i til at fortryde det.
Jeg synes selv at det er dumt og måske ikke helt gennemtænkt. Men hvis I insisterer på at lave “rumpebilleder” så slet det med det samme efter at modtageren har set det.
Hvis du er bange for at være den der er “taberen” så kan I prøve at snakke om det eller du kan bare bag ud for det er dumt og så vil du måske opdage at der er flere der er lidt usikre.
Men mit råd er: Hvis du er usikker på det så lad vær.

  • Anonym hjælper, Pige, 9 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat