Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

pigedrama

hej

jeg er en pige på 13 år
jeg har en klasse og der er meget pigedrama for tiden
og der er to grupper
og hvad så hvis man gerne vil være sammen med nogne af dem fra dem anden gruppe

der er også en der bestemmer mest i dem grupper
og jeg ligger og er ked af de om aften

er det nomalt i den alder af 12 – 13 års aldern ?
og hvorfor har drengene det ikke ligesom pigerne

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Heyy pige🤗

Pigedramaer er SÅ! irriterende når man ikke gider være med i det. Kender det og det punkt er en del af piger;/ du hved nogle gode punkter kommer man forbi og dårlige punkter😬altså ifølge mig lyder det ikke som om du har det særlig godt og derfor har jeg et råd til dig: Prøv at finde på noget som alle kan lide eller hold noget fest eller filmaften eller noget med veninderne og så lav bordkort når i skal spise og så bland dem rundt så det to grupper blir spredt😉bare lige et råd til dig.

Håber du kan bruge det;)

  • Jose, Pige, 11 år

tak for det jeg kan godt broe det

  • pigen på 13, Pige, 13 år

snak med drengene og spørg hvordan de gør det så meget bedre end pigerne

  • ydrasil, hest, 8 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat