Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kan jeg nogensinde blive venner med drenge??

Hej med jer

Jeg er forelsket i en dreng fra min klasse. Jeg snakker aldrig med ham, kun når vi er i grupper i skolen.

 

Han virker så sød og griner og laver sjov når vi er i gruppe sammen, men så skriver jeg til ham og han svarer aldrig. Hvis jeg skriver hej eller Laver så svarer han aldrig tilbage…

 

Såååå, mit spørgsmål er endelig:
Er der håb for vi iværtfald kan blive venner?
 

Jeg har ingen drenge venner så vil også lige spørge om hvordan jeg kan komme til at snakke mere med drenge??
Selvom ingen virker særlig intraseret, men man hved jo aldrig.
 

Tak på forhånd!(:

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

jeg synes du burde spørge om du måtte være mere med til drenge tingene/
jeg synes du skal spørge om du må være med til det de laver hilsen oliver og buster

  • Anonymous, Dreng, 13 år

Prøv at gå hen til ham, han vil normalt ikke udelukke dig, og hvis du viser ham at du er sød og sjov vil han nok også begynde at henvende sig til dig.

  • Anonymous, 12 år

bare prøv at snakke med nogle drenge

  • 12 årig pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat