Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg ved ikke helt hvad jeg skal gøre?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 16
Jeg har også en meget dårlig musiksmag, men jeg kan godt lide den.
Jeg elsker musik og jeg vil ikke have den bliver ødelagt af at høre på noget man ikke vil, så bare lyt til det du godt kan lide, og lade være med at tænke på de andre, for du har måske noget andet med dem, men for mig er musik meget personligt.
Håber det hjalp😊🎶

  • D. V. P. B. T.

Hey

Jeg er personligt mega fan af Jazz og det lyder ikke altid mega fedt at sige højt – specielt ikke overfor vennerne eller i byen, men vores individuelle musiksmage er bare mega fedt og der er noget for alle (det ville være kedeligt hvis alle hørte det samme)

I forhold til dit problem, så er det overhovedet ikke noget du skal være pinlig over, specielt ikke når det vækker en skyldfølelse i dig!
Der er absolut intet galt i at sige at du ikke har så stor forstand på den del af rap og du skal bestemt ikke undskylde <3

Jeg håber det var en hjælp, held og lykke!

  • Astrid, Pige, 16 år

Hej pige på 16!
Du skal da bare sige at du ikke lytter til den slags rap? Det er jo ikke din fejl.
Min musik smag er også meget anderledes 😓
Ville ønske mine venner gad lytte til den

  • Idk, Nonbinær, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat