Brev

Ikke inviteret til fest hjemme ved ven

Hej brevkasse.

Her i gør aftes

holdte en af mine venner noget hyggedruk

med drengene fra hans klasse.

Som jo er almindeligt nok.

Det der er mit problem at

at den anden dreng i vores vennegruppe

var kommet med,

men ikke mig.

Han kender jo som sådan ikke

drenge fra hans klasse.

Så nu står jeg i den situation,

hvor jeg tænker

at de enten har glemt mig

eller bare ikke gad at have mig med.

Håber i kan hjælpe med

hvad grunden til det kunne være.

Dreng, 17 år
Svar fra andre

Børn

Hey prøv og tag fat i ham og spørge om han glemte dig eller om han bare ikke ville have dig med håber jeg kan hjælpe hilsen dreng på 11

  • dreng, Dreng, 11 år

Jeg kan godt forstå at du synes det er mega ia terne men prøv at spørg hvorfor han ikke inviterede dig håber du kommer med til den næste fæst.

  • bobo, Dreng, 11 år

Hej. Jeg er selv 17 og fester selv ret tit. Hvis jeg var dig ville jeg lade den ligge, selvom det måske kan være svært. Det er self nederen ikke at blive inviteret til en fest. Har selv prøvet det engang. Hvis du virkelig ikke synes det kan ignoreres så tag en snak med din ven. Nogle gange er det nemmest at gå til kilden. (:

  • Anonym, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat