Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

For tidligt

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej søde. Du burde tage at prøve at snakke med nogle andre. Også kan du stadig være sammen med dine andre venner. Bare lad vær med at gå med på noget du ikke har lyst til. Hvis du går til en hobby. Kan du finde en ven der

  • Laura, 16 år

Hey, har oplevet noget lignende og forstår dit dilemma. Mit bedste råd er at følge din mavefornemmelse, og husk at du sagtens kan have det sjovt uden at drikke, ryge, have sex, eller hvad dine venner end gør. Det rigtige tidspunkt kommer til dig når du er klar. Så længe du ikke du ikke føler dig presset af dine venner synes jeg stadig at du skal være sammen med dem, men kun så længe de gør dig glad. Du nævner også at du føler du ikke har andre, du lyder som en super fornuftig pige- så jeg er sikker på at du sagtens kan finde en ny vennegruppe hvis du har lyst til det. Det kan være svært nogle gange, men håber du finder en god løsning!!

Bedste hilsner Anonym pige på 14

  • Anonym, Pige, 14 år

Kære pige på 13 år.
det lyder som en mega irriterende og træls situation du står i.
Jeg forstår dig 100% at du ikke har lyst, og at du sys det er for tidligt. Nogen personer er mere fremme i skoene end andre, og tit er det faktisk bare for at virke sej.
Det er oftest kun 1 person som er fremme i skoene, men deres opførsel osv, smitter af på de andre, også ser de andre nok op til den ene person fordi de ikke ved bedre, og de sys at personen er sej.
Du skal selvfølgelig følge dine mavefornemmelser med hvad der føles rigtig, men måske du skulle prøve at finde en ny klike? En klike som minder om dig.
Og man tager sine ting i sit eget tempo.
Og du skal ikke føle dig presset til at have sex, bare for at sige at du ar haft det, det er meget individuelt med hvornår man er klar til den slags, men tro mig det skal nok komme det med drengene – du er jo stadig kun en teenager på 13 år, du gar lang tid endnu.

Kh Pige 15 år.

  • Anynym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat