Brev

er f*cking bange

Hej 👋 jeg er en dreng på 13 og har kæmpet min plads op i klasse hierarkiet siden 4 klasse

og her til sidst i sjette og nu 7 er jeg gode venner med 3 drenge vi, har ikke så meget klasse hierarki mere fordi vi har haft snakket med det opdelt med drenge der snakker med lærer om drenge problemer, samlet

det er sådan at pigerne har lidt det samme og der er en pige de virkelig ikke kan lide fordi hun er træls og stikker og nu har de så valgt at droppe hende sådan halvt ihvertfald, og der var en anden dreng vi drenge droppede, fordi han også var træls og voldig,

det er sådan at vi snakker meget sammen, men jeg er sygt bange for at de ikke gider mig når de ikke svare på snapchat eller skriver anderledes

er vokset op med at nejnej og jaja, er sarkastisk og at man svare ordentligt istedet for at svare ikke ordentligt, men altså det er nok bare mig der er for bange men kan ikke se mig uden venner i folkeskolen indtil 10 klasse.

og ville ikke være ligesom pigen og ham den anden dreng man ikke gider mere altså de har stadig venner men det er ikke sådan nogle venner jeg gider at færdes med. Vis i forstår?

Jeg har det altid med at skulle spilde den glade foran mine venner og den lykkelige selv om jeg tror jeg er den der tænker mest af os drenge (os 4 drenge*),

altså sådan jeg kan tænke over tingene anderledes en mange gør er fx vis jeg spørger om vi skal snakke over discord og de så svare næ, altså så opfatter jeg det anderledes.

Så starter mit hoved og tænker sådan hvorfor skriver han næ når vi skrev anderledes igår? er han mon træt af mig? osv. sådan tænker jeg og det gør mig virkelig trist og træt.

Håber i kan hjælpe 👋

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

hej har også haft det meget ligesom dig…
Men hvis i stadig er sammen og de svare på dine beskeder og har det sjovt sammen så tyder det ikke på at de “dropper” dig på noget tidspunkt.
Men er der ikke andre drenge i din klasse du godt kan lide at være sammen med eller noget.
og når de svarer anderledes eller noget i den stil og du får de der tanker så kan du fx tænke på at det bare er noget der foregår i dit hoved hvilke det også gør og at du er et vidunderligt menneske så hvorfor skulle de ikke gider være sammen med mig selvfølgelig vil de det ved godt det er lidt underligt at sige til sig selv men kan godt hjælpe for nogle
håber det kan hjælpe selv om der er ikke var så mange råd!!!!!!!!
held og lykke;)

  • hej, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat