Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Drengenes opmærksomhed

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Drenge vil have søde veninder. Som hjælper og stoler på en og spørg hvordan man har det selvom nogle lader som om at de er for ‘mandige’ til det skal i ikke tvivle på det. I skal nok ikke være de vilde typer hvis i bare vil være venner. Det kan hurtigt blive irriterende. Men sjove piger elsker alle drenge da. Det er det man bruger venner til at have det sjovt og godt med hinanden. Det er ikke så svært bare prøv I kan godt. Drenge er ikke svære at være venner med end piger.

Held og de sødeste hilsner fra en dreng på 15.

  • Dan, Dreng, 15 år

Kender virkelig godt dit problem. I min klasse prøver nogen af pigerne specielt ved deres påklædning at få drengenes interesse. Masser af makeup. Nedringede bluser. Helt tynde bh’er så man tydeligt kan se brystvorterne. Stramme og lidt gennemsigtige bukser så man kan se deres g-streng. Om sommeren korte shorts med kig til balderne osv. Selvfølgelig får de opmærksomhed, meget endda, men jeg har nu også ret god erfaring med bare at være sød samtalepartner som spørger ind til drengenes interesser, hjælper lidt med lektier osv. Altså sådan en som drengene kan slappe lidt af med. Ville ønske pigerne ikke ville spille så meget på deres udseende.

  • almindelig pige, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat