Brev

Venner bange for mig??!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

ved godt at det her kan lide hårdt, men tror ikke at din veninde er en “veninde”.. det lyder toxic.. og siden det går dig så meget på så syntes jeg du skulle holde en pause med hende.. for du vil sikkert få det meget bedere uden hende og hendes dumme kommentare! eller må du konfrontere hende i det, og sige at du ikke vil være venner med en der er ret racistisk.. og så må det være op til hende. for hvis hun så bare går fra dig, så ville jeg ikke kalde det for en veninde der var det værd.

  • pære pigen, Pige, 15 år

Det sgu slet ikke okay!

Jeg syntes du skal finde din tætteste skolelærer og tale ud, måske din N/T lærer da de tit går meget ind for sådan noget.

Jeg syntes folk med mørk hud er MEGA flotte, held og lykke

  • Bare mig, Pige, 16 år

jeg er også 14, og min far er også hvid, og min mor er afrikaner.
hvilket jo gør mig til mulat, som jeg elsker!
jeg får altid virkelig meget opmærksomhed fra drengene og fremmede drenge spørger tit om snap.
jeg har også følt nogengange at jeg ville ønske jeg havde en anden øjenfarve end mine brune og en lidt lysere hudfarve, men så kommer jeg i tanke om at mange folk betaler for at blive mulat og at mine store brune øjne er en gave!
mine veninder har altid været super misundelig på min hudfarve men de har også sagt om sommeren “ej du behøver jo ikke en tan” men så siger jeg bare, at det er fordi de gerne vil være ligeså brune som mig, og plus så er jeg den som får den største tan om sommeren hvilket også gør at jeg bliver endnu brunere.
jeg ved min lillesøster har følt lidt det samme som dig, men husk på at du er en mega smuk mulat pige, med en fkn sjov mor (min mor er i hvert fald mega sjov fordi hun er afrikaner)
med hensyn til dine veninder skal du bare være fkn kold overfor dem, for du har noget de ikke kan få!
ærligt, du ligner sikkert en model, for jeg synes selv at jeg ligner en, ahaha
få lidt mere selvtillid og hvis din afrikanse side lidt mere frem for så er der ikke nogen som vil sige noget til det, f.eks dans, så vil folk forbinde afrikaner med noget sjovt som at danse!
eller prøv at downloade appen yubo, du vil få så mange komplimenter af fremmed drenge hvilket også øger ens selvtillid!
jeg håber du læser det her!

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat