Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Usikker på min krop

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Tror ikke man skal være bekymret. Da jeg var 15 var jeg også sygt opsat på at få taget min mødom men usikker fordi jeg var – måske ikke tyk, så kraftig bygget og med en gigarøv! Så jeg var også usikker på om nogen ville ha mig. Men ok, der var ikke noget problem! Jeg havde flere muligheder og tog self den jeg bedst ku li og han fik så lov at ta mødommen og han klagede i hvert fald ikke over min kæmpe rumpe. Så tror bare vi skal akceptere os selv som vi er – der er også nogen til os!

  • Anonym, Pige, 16 år

hej
mener også at du skal tage dig god tid og finde den rigtige for jeg lover dig at han er ligeglad om du er tyk eller tynd og så skal det også siges at du altså ikke behøves at haste dig med at få taget din mødom det er fuldstændigt forskelligt om hvornår folk får taget deres mødom nogle er 15 andre er 20 og har stadigvæk ikke fået taget deres mødom og så husk at ikke alle drenge vil at have det unaturlige krops ideal vi har idag (stor røv, store patter, men tynd med lille talje) ……. der er altså også mange drenge der tænder på noget helt andet 🙂

  • c, Pige, 18 år

Hejjjj
Du skal slet ikke være bange for du er den enste der ikke har prøvet det når du går i 9. Der var kun 3-4 i min klasse der havde prøvet det.
Jeg er også lige startet på efterskole er der er der altså også mange virgins så bare rolig.
Tag den tid det tager ingen stresss
Knus m

  • ❤️, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat