Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Tøj??

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 13,
Synes ikke du skal gøre det for din klasses skyld, men for din skyld. Men jeg kan godt forstå det alligvel, jeg vil sige H&m, Shein, Zalando, Zara og Monki.
Håber mit svar hjælper,
Kh Hjælperen

  • Hjælperen, Pige, 11 år

Forstår dig 100% det med st man vil ændre ens stil lidt men uden at blive en helt anden, så altid husk på du skal kunne lide tøjet:) men jeg køber det meste af mit tøj fra gina tricot, som jeg helt klart synes har det flotteste, ellers monki, zara, only, og så har vero moda og message også et par flotte ting. Der er maaange:) men prøv at kig der<3

  • Anonym, Pige, 13 år

Jeg er meget enig med folket opover, især gina tricot. Jeg elsker også munkstore, its May og pull and bear. Og så elsker jeg vintage sweatshirt som fx kan findes på vintage shops, i genbruger eller på tise eller dipop

Håber jeg kunne hjælpe!🤎🌸

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat