Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skildpadde-hud.

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 13

Det var da bestemt ikke i orden af hende pigen at disse dine ben på den måde. Selvom det er svært, så skal du ikke tage den på dig. Du er perfekt som du er, man er som man er og det kan ikke laves om.

Jeg synes ikke du skal klæde om hurtigt for så viser du hende pigen at det genere dig, hvilket jeg sagtens kan forstå, men klæd om i dit normale tempo og bare lad som om hun ikke er der.

Ved godt det er svært og det nemmere sagt end gjort, men kort sagt ” op i røven” med det hun, sagde. Hun skal ikke have kontrollen over dig, altså sagt på den måde at hun ikke skal kunne gøre dig ked af det osv. Hvis det bliver for meget for dig, så sig det til dine forældre som så vil tage det op med din lærer. Og læreren skal nok sætte en stopper for hende pigen.

Håber du finder ud af, hilsen pigen på 14.

  • Pigen på 14 år, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat