Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Modersmærke

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du kan evt. få det fjernet? Jeg havde et på skulderen som jeg fik fjernet fordi mine forældre var bange for at jeg skulle få kræft af det.

  • Kaktus, Pige, 13 år

Jeg har selv tre eller fire modersmærker i hovedet plus at jeg har heller ikke den reneste hud, så jeg har også bumser… der er en del mennesker der sådan spørger mig om hvad der lige sker for mit ansigt. I starten var det virkeligt nederen og jeg blev ked af det, men efter noget tid har jeg fundet ud af at, det klær mig sgu! jeg er ligeglad med hvad andre folk tænker om hvordan jeg ser ud. Det er svært at se det på den måde i starten men det bliver bedre! jeg sys ik’ at du skal gøre noget ved det for det er noget af det der er med til at gøre dig speciel og unik! Det er ikke sikkert at du vil tro på det nu, men det kommer måske senere!. Jeg har ikke set dig men jeg er sikker på at du er en smuk pige.

  • Mig, Pige, 14 år

Har det lidt på samme måde
( jeg har diabetes og folk spørge helt sindsygt og det gør mig ked af det når folk husker mig som hende med diabetes ) men det bedst er at tage det med et smil, måske sige at det er lidt fjollet at kalde det en sygdom og få et grin ud af det 🙃
Held og lykke

  • Jose, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat