Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Mig selv

Jeg føler mig hele tiden forkert.

Jeg kan ikke lade vær med at føle

at jeg skal være Perfekt.

Jeg føre at jeg har grimt tøj

og at jeg er en kæmpe taber

også på den måde jeg ser ud på

og folk kigger mig op og ned.

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Tak for dit svar du hved ikke vor meget det betyder for mig at der er nogen der siger det til mig ❤️

  • Anonym, Pige, 11 år

mange piger igennem teenage alderen har disse følelser, faktisk alle mennesker føler dig forkert eller føler at andre er bedre ind dem selv, men vær stolt af dig selv, vær stolt af hvem du er, og kun ændre ting på dig selv hvis det gør dig selv glad, ikke gør det for andres skyld. det er svært at elske og blive elsket af andre hvis man ikke elsker sig selv

  • Anonym

Hej, jeg håber kan hjælpe .Det er ok at synes at man har grimt tøj på men der er ingen der har sagt at du er grim ingen er perfekte og alle har forskelige meninger om folk. Ikke fordi andre kigger på dig så følge dig forkert , det er ikke hvad andre synes mere hvad du synes. du skal også huske at være sød mod dig selv og prøv måske at sige det til dine forældre.

  • Anonym, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat