Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Makeup

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej!
Jeg er en pige på 13 år, og bliver 14 til sommer. Da jeg startede i 7 klasse i 2021, tænkte jeg også at der ville gå lang tid før jeg ville gå med makeup.

Men så i november måned, begyndte jeg at gå med makeup alligevel, lidt fordi at jeg bare ville prøve det men mest fordi at der er en jeg godt kan lide, og ville derfor imponere ham.
Det er bare mascara, pudder, og meget lidt øjenskygge som jeg går med.

Men det er jo op til dig om du vil begynde nu med at gå med makeup. Jeg ville sige at det er helt normalt i alderen 12-14 at begynde med det, tænker slet ikke det er for tidligt.
Og du kan sagtens spørge din mor om det, det gjorde jeg og hun forstod det.

Held og lykke med det! <33

  • Anonym, Pige, 13 år

hej jeg er en pige på 13 år, jeg gå kun med meget lidt makeup altså bare concealer det er for at dække mine urenheder. min mor syntes det var fint, men at jeg lige skulle vente et års tid med alt det andet. så mit råd er faktisk bare at snakke med din mor også selvom det er lidt pinligt

  • Anonym, Pige, 13 år

Hej med dig 🙂
Jeg havde det på samme måde som dig for et 1 år siden. Jeg var synes det var lidt sjovt at prøve at ligge makeup på det hjemme, men jeg turde ikke at vise det til mine forældre. Jeg begyndte så pludseligt at tage lidt på til skole og nu går jeg med makeup hver dag.
Jeg har bare sådan lidt forskeligt på men ikke noget vildt og farverigt.
Men jeg nyder det, og jeg elsker at bruge tid på det og blive dygtigere.
Så jeg synes at du skal tage det på hvis du har lyst og så ikk tænk på hvad dine forældre og venner siger.
Det er kun op til dig om hvordan du vil se ud!
Husk det!
Kh. Mig <3

  • Mig, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat