Brev

Jeg hader min krop

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Oplever præcis det samme! Det her brev har jeg ventet på i så lang tid OMG!
Jeg er sjovt nok den samme højde som dig, 1,79 cm:)
Det er virkelig ikke sjovt når at folk kalder en øgenavne som f.esk. high tower, stankelben, gyldne tårn osv.
Det gør folk også ved mig:/ Når de gør det plejer jeg bare at virke som om at jeg er ligeglad og svare “hellere det end at være et sandkorn” (lyder vildt plat forresten)

Har vildt meget at tale med dig om her/ har vildt meget jeg gerne vil skrive med dig om fordi at vi jo er sådan ret meget i “samme båd”, men du kan skrive til mig over snap hvis at du har brug for en at snakke med som der ligesom er i “samme båd” som dig;) – laura_tolmer

Ved ikke om man må skrive sådan noget her inde men hvis at det er det der skal til, så må man vel godt, ik?

Håber at du har lyst til at høre lidt flere råd fra “andre som dig”<3

  • Laura, Pige, 12 år

Hej pige på 12

Jeg er en dreng på 15 og er ret stor i det, og har altid været større end de andre. Det gjorde mig tit ked af det da jeg var mindre og tænker stadig lidt på det idag. Det der hjalp mig var at tænke “FUCK De andre og hvad de tænker om mig, hvis de ikke kan andet end at “body shame” så er de jo ikke en skid vær selv” (Undskyld det skal lyde så negativt). Det hjalp også mig da nogle af de andre drenge blev lidt større, det kan måske også hjælpe dig. Der går nok ikke langtid så er drengene et hovedet højere end dig. Nu ved jeg ikke om det er lettere for drenge at se lidt bort fra ting de ikke kan lide ved dem selv.

Husk de andre piger og drenge har helt sikkert deres egne “fejl”. Own your body baby 😉

Så fuck dem og du er bedre end dem. Og tænk det faktisk er ret cool at være høj og ikke en så lav at du får ondt i nakken fordi du skal ligge op heletiden.

Igen undskyld for meget/alt lyder ret negativt.

Mvh mig.

  • Anonym, Dreng, 15 år

Jeg forstår dig godt! Selv om at jeg er lille forstår jeg dig stadig. Har set “Tall Girl” og det er rigtig trist at folk er sådan der. Du må være en smuk pige, (Mig = Mega grim) Selv om at du bruger størrelse 41 i sko, betyder det ikke at du er grim/forfærdelig.

  • Den Lille Pige, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat