Brev

Jaloux på veninde

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg har selv prøvet det. Havde også to virkelig gode veninder som bare var meget længere end mig. De fik kærester og begyndte på deres seksualitet og det optog dem self vildt meget og det snakkede de meget om når vi var sammen. Jeg er ikke så udviklet og er slet ikke der endnu og kunne ikke rigtigt snakke med om seksualitet og til sidst følte jeg mig lidt overflødig. Jeg må indrømme at jeg efterhånden ser meget lidt til dem. I stedet har jeg fundet mig et par andre veninder som ca. er på samme stadie som mig.

  • Anonym, Pige, 14 år

Hey
Står lidt i en situation det minder om den med alt det der med drenge og kærester som du selv siger er ikke helt noget der til inu synes godt at det kan blive lidt for meget en gang imellem og alt det der men har fundet et par venner som så nok er drenge men det har virkelig hjulpet at lidt få lov til at være en af drengen føler bare jeg passer meget beder ind der men ved ikke om det kunne være noget for dig😂😂

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat