Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jaloux på veninde

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg har selv prøvet det. Havde også to virkelig gode veninder som bare var meget længere end mig. De fik kærester og begyndte på deres seksualitet og det optog dem self vildt meget og det snakkede de meget om når vi var sammen. Jeg er ikke så udviklet og er slet ikke der endnu og kunne ikke rigtigt snakke med om seksualitet og til sidst følte jeg mig lidt overflødig. Jeg må indrømme at jeg efterhånden ser meget lidt til dem. I stedet har jeg fundet mig et par andre veninder som ca. er på samme stadie som mig.

  • Anonym, Pige, 14 år

Hey
Står lidt i en situation det minder om den med alt det der med drenge og kærester som du selv siger er ikke helt noget der til inu synes godt at det kan blive lidt for meget en gang imellem og alt det der men har fundet et par venner som så nok er drenge men det har virkelig hjulpet at lidt få lov til at være en af drengen føler bare jeg passer meget beder ind der men ved ikke om det kunne være noget for dig😂😂

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat