Brev

Ingen drenge kan lide mig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

du er helt perfekt som du er, og en dag møder du en dreng der kan lide dig for præcis den du er. ikke skynd dig for meget med at få en kæreste, vent på en der kan lide dig for den du er. bare bliv ved med at være tro mod dig selv, og tag tingene som det kommer. hvis du virkelig gerne vil ud i dating livet kan du vise en dreng du kan lide ham ved at snakke med ham om at der er en du godt kan lide, og det vil gøre sådan at han ved du er “out there” og måske også gøre ham lidt jaloux .

  • anonym, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat