Brev

Hårde tider

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg kender ikke det at være den ældste, da jeg faktisk er en af de yngste, men der gik en pige i min klasse, som var den ældste. Hun var en af mine bff’er, og hun havde det på samme måde. Hun er ordblind, men samtidig en af de klogeste mennesker jeg kender. Jeg er så glad for, at hun endelig kom på ordblinde efterskole, som hun så gerne ville. Og jeg kender det også selv det med at have lav selvtillid, men jeg har en ven online, og vi snakker om vores problemer, både dem i skolen og derhjemme. Det er godt at have en at snakke med, det kan være din veninde, en lærer eller et familiemedlem. Og mellem os to har jeg også store lår.

  • Wolfie, Ikke-binær, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat