Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

G streng

Hvorgammel syntes i man skal være

for er 13 år

vil gerne men tør ikke at spørge

så tænkte bare at købe uden de ved det

men de vasker mit tøj

hvad gør i

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

hey
jeg sagde til min mor at min veninde gik med det og at jeg også gerne ville prøve det
og har gået med det lige siden:)

  • Anonym, Pige, 14 år

Jeg skulle til en fest da jeg var omkring 14-15 år. Til festen skulle jeg have hvide bukser på, men man kunne se mine sorte mormor-trusser igennem. Så min mor foreslog faktisk selv, at jeg kunne prøve at låne et par af min søsters g-streng, og hvis jeg kunne lide det, så kunne vi tage ud og købe nogle. Allerede dagen efter var vi ude og købe nye trusser til mig.

  • :), Pige, 18 år

I forhold til alder er der ingen grænse overhovedet. De er bare undertøj uden “ben” i sig.
Grunden til jeg går med g-streng nogle gange, er fordi jeg synes det er lidt generende at man kan se trussekanten igennem stoffet på bukserne. Så måske er det en måde at åbne snakken med din mor om det, ved at sige du synes det kan være lidt generende nogengange? Og spørg om i ikke kan tage ud sammen og kigge på noget nyt undertøj. Hvis ikke du synes det er alt for grænseoverskridende 🙂

  • Anonym, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat