Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er man fake, hvis man farver hår?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære 14 snart 15 årig
Kan godt forstå dit problem. jeg syntes ikke at der er noget galt med at farve sit hår og i dit tilfælde så er det jo stadig en naturlig far det har jo ikke farvet det en en eller anden unaturlig farve
Jeg tror måske at folk lige skal venne sig til at du har en ny hår farve (ved ikke om det er lang tid og sidde) de ahr jo altid set dig med blondt hår. Men hvis du ikke føler at det er dig når du har mørkt hår så skal du jo ikke have det. Man skal gør hvad man føler du kan jo vente og se om du bliver mere glad for det (ved stadig ikke hvor lang tid du har haft det).
Der er altså ikke noget galt med at lave noget om på sig selv det er jo som du sige jo bare hår, så lave du jo heller ikke rigtig om på dig selv. Med mindre at du ser det at lave om på sig selv så det samme som at klippe dit hår meget kort lige pludselig

  • Mig der tror at jeg ved noget, Pige, 15 år

Kære pige på 14-15 år.
Jeg kan sagtens forstå at du kan føle dig fake med dit nye hår. Men du er jo stadig dig selv indeni.❤️ Du skal slet ikke tænke på hvad andre tænker om dig! Du skriver at det nu passer til dine mørke øjenbryn. Jeg har selv lyst blond hår men meget mørke øjenbryn. Hvis du ikke er tilfreds med det er to forskellige farver så kunne du måske overveje at (når dit hår har fået den normale farve igen) at farve dine øjenbryn.🤍💫 Håber du kunne bruge mine råd.

Bokh

  • Den hjælpsomme pige, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat