Brev

Drenge, om pigers højde.

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg er 1.80 og meget spinkel så alle kalder mig “hende med de lange skanker.” De synes det er ben det hele! Men jeg har fundet ud af det overhodet ikke er et problem nu jeg har vænnet mig til at være “den høje pige”. Der er jo stadig masser af høje drenge og de siger åbenlyst at de er ret vilde med mine lange skanker og godt ku tænke sig at komme ind imellem dem, tihi. Så jeg ser det altså kun som en fordel at være høj og der er mange af de lave piger der er misundelige. Så vær du bare glad for din højde. Du skal nok score fyre!

  • Tall Girl, Pige, 15 år

Som dreng vil jeg bare sige, at der er intet frækkere end et par flotte lange stænger! Sådan er der mange drenge, der har det. Så nej, jeg tror bestemt ikke, du skal være bange for ikke at finde en kæreste, tværtimod.
Jeg er selv 179 cm, hvilket vel er meget gennemsnitligt. Men min far er kun 167 cm og han har altid sagt, at så længe benene er lange nok til at nå jorden, så skal det nok gå det hele. Man er som man er, det er der ikke så meget at gøre ved, det er bare med at få det bedste ud af det😊

  • Anonym, Dreng, 19 år

Jeg selv 14 og 185 og det virkelig ikke fedt men vi må bare leve med det for vi ka ikke ændre på det

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat