Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Drenge, om pigers højde.

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg er 1.80 og meget spinkel så alle kalder mig “hende med de lange skanker.” De synes det er ben det hele! Men jeg har fundet ud af det overhodet ikke er et problem nu jeg har vænnet mig til at være “den høje pige”. Der er jo stadig masser af høje drenge og de siger åbenlyst at de er ret vilde med mine lange skanker og godt ku tænke sig at komme ind imellem dem, tihi. Så jeg ser det altså kun som en fordel at være høj og der er mange af de lave piger der er misundelige. Så vær du bare glad for din højde. Du skal nok score fyre!

  • Tall Girl, Pige, 15 år

Som dreng vil jeg bare sige, at der er intet frækkere end et par flotte lange stænger! Sådan er der mange drenge, der har det. Så nej, jeg tror bestemt ikke, du skal være bange for ikke at finde en kæreste, tværtimod.
Jeg er selv 179 cm, hvilket vel er meget gennemsnitligt. Men min far er kun 167 cm og han har altid sagt, at så længe benene er lange nok til at nå jorden, så skal det nok gå det hele. Man er som man er, det er der ikke så meget at gøre ved, det er bare med at få det bedste ud af det😊

  • Anonym, Dreng, 19 år

Jeg selv 14 og 185 og det virkelig ikke fedt men vi må bare leve med det for vi ka ikke ændre på det

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat