Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

De siger jeg er udfordrende

Jeg kan godt lide at gå i stramt tøj, især bukser.

Fx shorts, leggings, tights.

Jeg får en del kritik over det af mine veninder.

De siger fx at jeg viser “camel toe” og at det er altfor udfordrende.

Jeg bliver jo lidt ked af det når de kritisere.

Tænker i at de måske har ret og at jeg bør ændre min tøjstil?

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Sorry men ved du overhoved hvad camel toe er? Det er jo pisse ondt sagt af dem… det er ikke noget man “ viser” det er sådan man er som person og sådan ens krop er ! Ikke lyt til dem! Det er ikke rigtige venner

  • Sara, 15 år

Hej, du skal overhoved ikke ændre din stil pga. hvad nogle folk siger. Du skal gå i det tøj som du har lyst til. Der er ikke noget galt i at gå med leggings, shorts eller tights. Nogle mennesker viser camel toe når de går i nogle specielle slags bukser. Ingen viser camel toe med vilje og mange folk er rigtig usikker på det. Bare fordi at du måske ikke er usikker på det så betyder det ikke at du bare prøver at vise det. Prøv at sig til dem at du ik kan lide at de kritisere din tøjstil og at det faktisk gør dig ked af det. Hvis de forsætter efter det, er de så rigtige venner hvis de bare kritisere dig. Det er fair nok at de en gang siger noget som “du ved godt at man kan se din camel toe i de der bukser” ligesom at de gør dig opmærksom på det men de skal ikke dicideret kritisere dit tøj
Kh ❤️❤️❤️

  • ❤️❤️❤️, Pige, 15 år

Jeg synes dine veninder er pjattede. Når drenge har shorts eller stramme bukser på kan man jo også se at de har pik og klunker. Og hos os kan man altså nogen gange se at vi har en sprække. So what?! Det er da bare naturligt at man kan se hvilket køn vi har. Jeg synes bare du skal ignorere dem og gå i det tøj du vil.

  • Anne, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat