Gratis

anonymt

24/7

Brev

Bøjle eller ej?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige
Jeg har selv bøjle og synes egentlig ikke det er den store struggle. Du skal jo ikke til bøjletandlægen hver dag + så kan du lige slippe for nogle af de kedelige timer sometimes lol.
Det er selvfølgelig dit eget valg, men jeg har hørt mange voksne som siger de enten er glade for st have haft bøjle eller fortryder st de ikke havde det:).
Håber mit svar kan hjælpe dig
Knus mig

  • Miggg, Pige, 14 år

Jeg har også bøjle.. det ikke det bedste men heller ikke det værste. På grund af min bøjle skal jeg næsten hele tiden til tandlægen, hvilket er ret irriterende. Jeg har haft den på de sidste 3 år, og er egentlig meget glad for resultatet. Det er jo selvfølgelig helt op til dig om du vil have dem lige eller ej, men sådan som jeg synes det har det været værd de sidste 3 år.
-mvh

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat