Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bange……

Hej BørneTelefonen.

Jeg er vildt bange for

hvad folk syndes om mig🙁

hvad skal eller kan jeg gøre for

og få de tanker væk!?

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Den følelser kender alle til, bare rolig du er ikke alene. Med tiden lærer du(med den rette attitude) at stå ved dig selv. Syntes du at du gør noget der er pinligt eller noget nogen syntes er mærkeligt, skal du huske på at det faktisk ikke handler om dig, men mere dem der har et problem, “sounds like a you/them problem”, hvis du kender til det quote. Hvis en person eller flere bliver ved med at signalere at de ikke bryder sig om dig, behøves du heller ikke at være sammen med dem. Man har sgu lov til at være sig selv.

Håber du kunne bruge dette svar (:

  • Musse, Pige, 15 år

Tænk dem der tænker dårligt om dig er nogen idioter du er en f***ing sej pige bliv ved med at være det 😎

  • Anonym, Pige, 14 år

Typen der som dig er bekymret for det er aldrig den samme type som er ubehagelig eller mobber. Hvis man er så selvreflekterende som du er, så er der gode odds for at du behandler folk pænt og generelt er et anstændigt menneske. Yay!
Don’t worry about it

  • Dreng, Dreng, 23 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat