Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Alt for høj

Hej jeg er en pige på 13

Og jeg er alt for høj…
Jeg føler jeg bliver dømt og er blevet kaldt ting som Eiffeltårn, stankelben osv. Jeg er tit trist da jeg føler mig meget klar til at få en kæreste men hver gang jeg nævner min højde blir jeg blokeret af de drenge jeg skriver med….

Jeg er 184 cm høj og som sagt 13 pr gammel

Hvad skal jeg gøre

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej Pige

Jeg er lige fyldt 15 og er 182. Jeg har også altid været lidt flov over at være så høj, men hey, husk lige på at modeller skal være ret høje, hvis du vil ind på f.eks. politiskolen eller i livgarden så skal man være også være høj og så er lange ben altså bare meget smukke! Tænk ikke på det med en kæreste. Det skal nok komme. En eller anden dag så er han der og elsker dig måske netop fordi du er høj.

Kram F

  • F-pigen, Pige, 15 år

Du er perfekt som du er og du er guld værd! Og lige en bonus ved at være høj! Du har større chance med at blive model hvis du er høj! I like it!❤️

  • Dyreelskeren, Pige, 10 år

Altså jeg er liiiige fyldt 13 og jeg er 160. Så altså, den rette fyr kommer helt sikkert, og hvis de forkerte ikke kan lide din højde, er det deres problem. Og jeg tror ikke at dem, der kalder dig for stankelben osv., mener det som en dårlig ting. Så altså, embrace your beauty, og du er altså smuk som du er (nu lyder jeg som en fra vi unge ahah), og hvis nogen siger noget andet, så burde du simpelthen bare være ligeglad. Med venlig hilsen, tøs på 13

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat